top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Mental coaching; balans in de horeca – grenzen stellen in een veeleisende werkomgeving

Projectcategorie

Grenzen stellen als horeca medewerker.

Datum

Maart 2024

Als coach heb ik gewerkt met een horecamedewerker die dagelijks te maken had met lange en onregelmatige werktijden, gecombineerd met de constante druk om te presteren. Deze werkomstandigheden zorgde ervoor dat hij zijn eigen grenzen niet goed kon bepalen, wat tot zowel lichamelijk als mentale uitputting leidde.

Samen gingen we op zoek naar praktische manieren om zijn situatie te verbeteren. Ik heb hem geleerd bewust grenzen te stellen, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Net zoals het aanleren van effectieve time-managementtechnieken, het herkennen van signalen van vermoeidheid en het belang herstel.

Door deze stappen te implementeren, merkte hij snel dat hij weer in balans kwam. Hij voelde zich sterker, zowel fysiek als mentaal, en ontdekte weer hoe hij met plezier naar zijn werk kon gaan, zonder zichzelf op te branden. Het was bijzonder om te zien hoe hij niet alleen zijn werk beter ging doen, maar ook meer energie en voldoening uit zijn privéleven gehaald.

bottom of page